All Forums > The Pit > The Pit > Windows 8
1/28/2013 1:05 PM
So I just bought a machine with Windows 8 and have found I can't post on the WIS boards with it. I select the reply screen, but when I click in the area to post my message, no typing is possible. Anyone have any ideas or experience with this problem?
1/28/2013 1:10 PM
no idea. i'm stuck with vista or earlier
1/28/2013 1:12 PM
It's weird. I can post fine in the league owners forums, just not on the regular boards. Maybe someone is trying to tell me something.
1/28/2013 1:24 PM
yah, we have a win 8 machine as well as my macbook pro, and I experience the same thing with 8.  But I am a machead, its only the wife that has to deal with that wincrapbook.

BTW Ive found using IE for most of the site works, and for the forums firefox works.  But with firefox for some reason I cant switch teams.  I can only see 1 and never the other one.

1/28/2013 3:01 PM
i have windows 8 and can post with chrome and firefox.  never use IE
1/28/2013 3:18 PM
1. OBTAIN GIANT NAVAL MAGNET
2. SWIPE MAGNET ALL OVER COMPUTER
3. REPEAT
4. RINSE
5. OPEN WINDOW
6. HURL AS FAR AS POSSIBLE
7. CLOSE WINDOW
1/28/2013 10:15 PM
Posted by bobprobert on 1/28/2013 3:01:00 PM (view original):
i have windows 8 and can post with chrome and firefox.  never use IE
I use Firefox as well, but since it is my work computer I don't go on here. 

But I shall try it out.

1/28/2013 10:20 PM
Yep.  IE9 with Windows 8 did not work.  Firefox (on my work computer right now) works A-OK.

It is missing the whole 2nd line (starting with Font, Size, etc). 

I will write a ticket to admin.



the fucksticks
1/28/2013 10:21 PM
cresty has been selling the giant naval magnet for 15 yar

what is that about i ask

what is that about
1/28/2013 10:30 PM
He got it hoping it would attract male sailors with belly button rings. 
1/28/2013 10:33 PM
i am sure
1/28/2013 10:42 PM
1/28/2013 10:40 PM raucous
There is an issue with IE10 (my version is 10.0.9200.16466 with Window 8 and posting on the forums.

The second line does not appear in the formatting section (the one that starts with Font, Size, etc). Also you can not type in the blank space provided.

Also the same problem exists for the Polls.

The "subject" on new threads and "answers" for the polls work fine. So it appears to be an issue with the text box only.

Thanks,

Rob
1/28/2013 10:41 PM raucous
Oh, and I am not the only one with this issue. I do not usually use IE, but a different person had the same issue.
1/28/2013 10:46 PM
Posted by raucous on 1/28/2013 10:15:00 PM (view original):
Posted by bobprobert on 1/28/2013 3:01:00 PM (view original):
i have windows 8 and can post with chrome and firefox.  never use IE
I use Firefox as well, but since it is my work computer I don't go on here. 

But I shall try it out.

i'll send you the tech support bill
1/29/2013 11:43 AM
I use Firefox on my PC and I have no problems at all on WIF.  With my Mac, the only issue I have had is that sometimes (not always) the layout of one of my team pages in HBD (only one of the three) is a bit jumbled.  Bizarre.
1/29/2013 1:53 PM
The response I received from them is that you have to put IE10 into compatibility mode and then the problem is solved.

(click on the ripped paper in the address bar)

This is from my work computer with IE10.

...and they are aware of the issue.
of 2
All Forums > The Pit > The Pit > Windows 8

Terms of Use Customer Support Privacy Statement

Popular on WhatIfSports site: Baseball Simulation | College Basketball Game | College Football Game | Online Baseball Game | Hockey Simulation | NFL Picks | College Football Picks | Sports Games

© 1999-2014 WhatIfSports.com, Inc. All rights reserved. WhatIfSports is a trademark of WhatIfSports.com, Inc. SimLeague, SimMatchup and iSimNow are trademarks or registered trademarks of Electronic Arts, Inc. Used under license. The names of actual companies and products mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.